Så här kan ett typiskt första samtal se ut:

Ett första kostnadsfritt telefonsamtal är en bra början, där du får berätta lite kort vad du vill ha hjälp med. Sedan berättar jag lite om mig själv, om min verksamhet och hur jag jobbar.
Detta för att du ska få en uppfattning om vad coaching och samtalsterapi innebär, och om detta kan vara något för dig. Jag får då också en uppfattning om hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt. Alternativt bokar vi in en tid direkt och påbörjar våran första session.

Därefter lägger vi upp en struktur för samtalen, beroende på om det är terapi, parterapi eller coaching  du söker.

Om allt känns rätt bokar du sedan en tid antingen direkt efter samtalet, eller via min mail eller mobil.
Vi ses sedan på min mottagning som ligger i centrala Kungälv, ca. 20 min. norr om Göteborg.

I samtalsterapi är det svårt att säga hur många ggr. du bör gå. Det beror helt på hur din egen process fortgår. Bäst även här är att iallafall i början ses ca. 1 ggr./vecka, för att sedan glesa ut med varannan vecka eller längre tidsintervall, beroende på processen.

I par & relationsterapi är sessionerna lite längre ( 90 min eller 120 min) och det brukar vara bra att åtminstone ge det 5 ggr. innan utvärdering. Ev. läggs fler tider sedan på. Även här är det bra att börja att gå 1 ggr./ vecka, för att sedan ev. glesa ut sessionerna.

I coachning ligger genomsnittet för antalet gånger på mellan 5-10 ggr. beroende på hur aktivt du jobbar och vilket mål du har. Bäst resultat får du om du går ca 1 ggr/vecka.

Priser för samtalsterapi eller coaching:

60 min/session

Privat: 990 kr ink.moms

Företag: 990 kr ex. moms

 

Priser för Par & Relationsterapi:

90 min/ session

Privat: 1800 kr ink. moms

Företag: 1800 kr ex.moms

 

120 min/ session

Privat: 2300 kr. ink. moms

Företag: 2300 kr. ex. moms

 

Boka tid

 

Tänk på att: Coaching och stresshantering ses som friskvård och är avdragsgillt för företag.

Du kan när som helst avbryta dina sessioner utan bindningstid.
Allt för att du som klient ska vara 100% nöjd.

ALLMÄNNA VILLKOR OCH INTEGRITETSPOLICY

 

ALLMÄNNA VILLKOR

Genom att du bokar och köper tjänster via HappyRelations, binder du dig till följande villkor:

  1. Alla bokningar och betalningar av föreläsningar och tjänster är bindande.
  2. Betalning för samtal och föreläsningar faktureras och betalas via bankgiro. Betalningsvillkor 10 dagar efter att samtalen har bokats, eller enligt överenskommelse. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, ditt företags namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till camilla@happyrelations.se.
  3. Ombokning av samtalstid eller dag måste meddelas minst 24 h innan överenskommet datum/tid. Har du inte möjlighet att närvara vid det inbokade samtalet måste du meddela detta minst 24 h innan för att i god tid kunna boka om datumet. Meddelas inte HappyRelations 24 h innan överenskommen tid kommer du att faktureras för samtalet.
  4. Jag förbehåller mig rätten att ändra och att ställa in samtal, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/klienterna i så god tid det är möjligt.
  5. HappyRelations ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i föreläsningar, samtal eller vid köp av andra tjänster.
  6. Jag sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning inte medhåller till detta, ber jag dig kontakta mig.
  7. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.