Prislista

Samtalsterapi eller coaching:

60 min/session

Privat: 990 kr ink.moms

Företag: 990 kr ex. moms

 

Par & Relationsterapi:

90 min/ session

Privat: 1800 kr ink. moms

Företag: 1800 kr ex.moms

 

120 min/ session

Privat: 2300 kr. ink. moms

Företag: 2300 kr. ex. moms

 

Boka tid

 

Hur ofta och hur länge behöver jag/vi gå i samtal?

Det är svårt att säga hur många sessioner ni behöver gå, beroende på vad det är ni söker för, men ett genomsnitt brukar ligga på mellan 4-8 sessioner.

I Par & Relationsterapi är sessionerna längre, antingen 90 eller 120 min. Bäst resultat får ni om ni går kontinuerligt med 1-2 veckors mellanrum.

Tänk på att: Coaching och stresshantering ses som friskvård och är avdragsgillt för företag.

Du kan när som helst avbryta dina sessioner utan bindningstid.
Allt för att du som klient ska vara 100% nöjd.

ALLMÄNNA VILLKOR OCH INTEGRITETSPOLICY

 

ALLMÄNNA VILLKOR

Genom att du bokar och köper tjänster via HappyRelations, binder du dig till följande villkor:

  1. Alla bokningar och betalningar av föreläsningar och tjänster är bindande.
  2. Betalning för samtal och föreläsningar faktureras och betalas via bankgiro. Betalningsvillkor 10 dagar efter att samtalen har bokats, eller enligt överenskommelse. Vill du ha specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, ditt företags namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till camilla@happyrelations.se.
  3. Ombokning av samtalstid eller dag måste meddelas minst 24 h innan överenskommet datum/tid. Har du inte möjlighet att närvara vid det inbokade samtalet måste du meddela detta minst 24 h innan för att i god tid kunna boka om datumet. Meddelas inte HappyRelations 24 h innan överenskommen tid kommer du att faktureras för samtalet.
  4. Jag förbehåller mig rätten att ändra och att ställa in samtal, föreläsningar och tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. Sker detta så meddelas deltagarna/klienterna i så god tid det är möjligt.
  5. HappyRelations ansvarar inte under några omständigheter för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i föreläsningar, samtal eller vid köp av andra tjänster.
  6. Jag sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning inte medhåller till detta, ber jag dig kontakta mig.
  7. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.